Äntligen värme!

Nu äntligen kom sommaren!

Även om det ikväll har varit en lite annan typ av vind så är det rätt skönt efter tre dagars riktig sommarvärme. Dagarna har ju varit mest jobb, men kvällarna har varit väldigt sköna! Måndag bjöd på en promenad med Tina och lite allmänt snack om det mesta, tisdag var jag ute med mina nya kollegor och åt mycket god mat på Familjen och igår, onsdag var jag och gamla arbetsgivaren ute och åt pizza på la Gondola. Så de senaste dagarna har alltså blivit ganska sent i säng och alldeles för mycket mat, men oj vad trevliga och jag har passat på att njuta av det.
Imorgon väntar ett restaurangbesök till, med nya jobbet men nu är alla inbjudna. Det blir till att vara där en stund iallafall, men jag hoppas på att jag kan planera om dagen så att den funkar ändå.

A befinner sig i Åre hela veckan och jag trodde att han kom hem på lördag kväll, men tydligen får jag vänta ända tills på söndag innan jag får träffa honom. Tråkigt! Jag hade ställt in mig så mycket på att han kom på lördag så att det blev lite jobbigt när jag fick reda på detta idag.
/J

Fina varma tofflor klara!

Nu har de äntligen torkat!
De stickades färdigt för ganska länge sen och då startade jakten på ett tvättmedel utan enzymer. För med enzymer så skulle de inte ha filtats så bra som de har gjort.

Så nu är det bara till att låta dem värma mina kalla fötter! Det behövs nu också även om det är mitten av juni./J


Regn, regn och regn

Någon har glömt att tända lampan där ute... Och stänga av duschen. Det ska vara sommar nu!! Det är något fel och just idag har det fått mig att tappa all motivation.

/J

Näsan ovanför vattenytan

När man simmar är det en typiskt bra sak att ha näsan ovanför vattenytan, det är så svårt att andas annars. Visst klarar man av en kort stund under, men för länge skapar problem. Jag börjar närma mig gränsen där jag har klarat av den korta stunden nu under två veckor. Det måste bli ändring! Ändå så sitter jag med datorn i knät allt för många kvällar. Åtta timmar som borde räcka till gör inte det. Långt ifrån... Svaret att klura ut hör ihop med frågan, varför räcker inte åtta timmar till? För att jag blir konstant störd? För att det är för mycket att göra? För att jag inte kan hantera lika mycket som innan? Eller har jag bara tagit mig vatten över huvudet och det börjar sjunka nu? Hela tillvaron känns däremot inte som den sjunker.

Det finns så många fina stunder, varma leenden och lycka. A lyckas mer än ofta att få mig ovanför ytan bara genom att vara där. Dessutom ser han till att jag kommer iväg och tränar, något som gör att jag mår bättre det också.


Nu blir det promenad. Så får vi se vad helgen bjuder på!
/J

RSS 2.0