Jag bara rullar fram

Så bra känns allt just nu! (och för att citera en tidig 2000-tals låt)
Visst är det lite små panik på nya jobbet, men för min del så tänker jag mycket på hur jag tar tag i det och vad jag tar på mig. Jag är noga med att jag inte ska hamna i en ohållbar situation. Dessutom så har jag lärt mig av resan som jag ändå har gjort det senaste året. Mina gränser är viktigast och inte det som andra tror är mina gränser. Kanske låter otroligt flummigt... Fast det är ändå så som det är. Jag behöver lyssna på mig själv. Väldigt viktigt!

Fast den biten som verkligen får mig att känna att jag mår bra och trivs i mitt liv är ändå A. Han får mig att slappa av och tänka på massa annat. Han får mig att känna som om jag är den enda flickan i hela världen (ett till citat! Oh no!). Dessutom så fick jag idag höra att jag var värdefull för honom. A kom in i mitt liv på precis rätt tillfälle och har sen dess bara visat mig så mycket bra saker. Han visar hela tiden prov på ett enormt tålamod, massor med värme och bara glädje.
Jag är otroligt glad och tacksam för att Tina nu tjatade på mig att komma med på den där spelkvällen för 2½ månad sen. Fastän den dagen var lite sådär så har den dagen ändå ändrat på otroligt mycket i mitt liv. Jag vet inte om jag verkligen har tackat dig ordentligt för detta Tina, men jag tror att du vet hur mycket den dagen betydde för mig.

Resten av livet pysslas ihop bitvis. Det blir lite enklare när man är två som kan tänka sig göra saker. Det enda som jag känner kanske försvinner lite ifrån mig är min tid att sticka på. Fast jag hittar ju min egentid på andra ställen nu med.

/J

RSS 2.0