Inte som jag önskade

Var och tittade på radhus i Kärra idag. Men, nej... Det blir det definitivt inte. Tror att om jag kommer falla för något ställe att bo på just nu måste allt stämma. Än har det inte gjort det. Bara till att vänta... Det som verkligen är min starka sida.
Har hunnit med att plocka lite blåbärsris idag när jag var ute på eftermiddagspromenad. Det gällde att hitta ställen som där inte var någon is för att kunna gå och lämpligt såf anns där en massa blåbärsris också. Zack lider verkligen av all is så jag hoppas att den försvinner fort nu. Så vi kan börja gå lite riktiga promenader, inte i snigelfart.
Jag tänkte hinna med en massa saker denna helgen, men allt har inte riktigt blivit gjort. Får använda lite av veckan med tror jag... Även om det är en del inplanerat i veckan också. Ska till vårdcentralen på tisdag, kören på tisdag också och sen träna på onsdag. Och utnyttja min nya arbetstid på torsdagar. Jobbar mellan klockan 10 och 15 istället för förmiddagen. Får se om det blir bra.
/J

Bra tankar

Det fanns så många bra tankar när jag var ute med hundarna. Så många bra idéer om vad jag skulle skriva här, men nu när jag är tillbaka inne igen så är de borta. Får erkänna mig besegrad av tröttheten och kanske bege mig till sängs.
I morgon väntar visning på radhus i Kärra. Får se hur det verkar, enligt bilderna är det väldigt fint.
Dagen har bjudit på lunch på IKEA med Tina (tack så mycket!), lite snabb shopping innan hon skulle tillbaka till jobbet. Jag har bakat bröd, som blev bra mycket bättre än det jag gjorde förra veckan. Möjligt att det blev något för lite bakat, fast gott var det! Sen har jag börjat spela igen... Vet verkligen inte om det är nyttigt och jag är inte helt övertygad om att det är det. Jag får testa en stund och se om det går eller om jag bara blir beroende. Bättre att vara beroende av stickning än av wow. Och jo, det har blivit lite stickat idag med. Jag jobbar flitigt på med min gröna kofta som jag hoppas blir klar innan det är för varmt ute.
Nej, ja sa inte att jag vill ha kvar kylan och isen, låt de försvinna snabbt, snabbt, snabbt. Jag vill ha vår och små fina blommar och lite grönt på träden och känna att solen värmer.
/J

Jag börjar så här

Det är inte enkelt att pyssla ihop alla bitar av sitt liv. Allra minst när pusselbitarna inte passar med varandra. Eller när man vill använda för många bitar till sitt pussel och man glömmer bort de bitar som egentligen passar in. Och när någon tar bort en pusselbit ifrån ens pussel, det är verkligen inget vidare.
Här ska jag iallafall försöka skriva ner lite om mina pusselbitar. Det kommer med stor sannolikhet bli en hel del av mina tankar, lite stickning och lite fina bilder.
/J

RSS 2.0